Brocante Chic

Pris:
0 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Brocante Chic - LifeStyel4You.
Detta är en sluten facebookgrupp som du kan bli medlem i.
Gruppen vänder sig till er som älskar Den lustfyllda Brocante stilen, en variant på shabby chic, som kan vara blommig, drömsk och nostalgisk, en härlig blandning av gammalt, linne, zink och ruffighet.

Har man bara hittat känslan så kan nästan vilka prylar som helst bli en helhet av gamla saker som är antika eller bara gamla, svenska eller från kontinenten, förfinade eller enkla, det viktigaste är personligheten och våga tänka lite utanför ramarna.

Vi vill att gruppen verkligen ska ge dig inspiration med lite nytänkande och bra material.

Lifestyle4You är ett koncept där du kan bli medlem i om du vill också, där får du massor av VIP förmåner som förgyller vardagen. Det kan vara annorlunda resmål, inredning, konst, skrivarkurser, åka på loppis och marknader runt om i världen, målarkurser, inspiration resor mm till otroligt bra priser.

I Facebook gruppen får man lägga upp inlägg också om man vill, det du kanske själv har skapat eller någon annan samt ge tips om stilen Brocante Chic, Vintage eller Shabby.

Att återanvända och göra om är fantastiskt och det är fritt fram att inspirera, bjuda in andra likasinnade till denna grupp samt har du något att sälja så är det fritt fram och det ska vara det du själv har skapat eller gjort om.

"Brocante stilen är personlig, utstofferad och romantisk".

Klicka
Brocante Chic - LifeStyle4You


Välkomna!!!