Hej!
Välkommen till denna sida.
Du är en egen entreprenör med ett expert område som du brinner för men vill få mer kunder till sig.

Att kunna få sitt företagande att växa snabbare och kunna ha flera likasinnande businesspartner som hjälps åt på olika sätt.

Tanken är att kunna jobba smartare och vara med i framtidens business med sitt företagande och det är då digitalt eller online.

Man sparar massor av tid och kan göra detta var man än befinner sig i världen.

Jag är designer med mitt klädmärke SussiLi by Sweden som jag jobbar nästan 75% online med. Gick en fantastisk utbildning   Digitala affärsmodeller 2012 , där har jag fått massor av bra kunskap och nya tankesätt hur man kan jobba online med sitt företagande som jag nu vill lära ut till fler så man kan skapa sitt företagande på det nya sättet ONLINE med att få PASSIV inkomst. Man frigör tid på ett smart sätt som ger inkomst.

Sedan sommaren 2014 är jag även delaktig i ett rese & upplevelse klubb där stora delar sker online med passiv inkomst och bygga teampartners och kunder som älskar det här extra ordnära.

Februari 2016 utvecklades mitt företagande ytterligare genom ett fantastikst koncept som får ihop allt genom en röd tråd tillsammans med Theresia och Yvette Malm. 
Konceptet heter LifeStyle4you, där vi är flera entreprenörer som hjälps åt att växa på olika sätt. 

Möjligheter finns till alla men det kan vara svårt att veta hur man kommer igång och då är det superbra att ha flera samarbetspartner att bolla med, hjälpas åt på olika sätt. Alla har vi något som vi andra kan ha nytta av och win win är vårt ledord!!! 

Är du intresserad och vill vara med på vår resa så anmäl dig här nedan och skriv upp ditt expert område och lite om vem du är.

Jag kommer personligen att ta en kontakt med dig för att gå vidare hur du vill göra.