Vad är en PS by SussiLi?
En "PS by SussiLi" eller Personlig Stil
Att jobba som en Mode & Stylingkonsulent är trevligt och väldigt inspirerande.


Varför jag vill jobba med kvinnor från 40 år och uppåt är att det är då det börjar hända saker mycket i sitt liv. Man kan kalla det 40-krisen.
- Att fylla 40 år är en svår tid för många kvinnor. Ofta har man en fot i ungdomen och en fot i medelåldern. Många klär sig som tonåringar, andra känner att de håller på att bli sina mammor. Inget av dem är rätt.
Det är en tuff tid i livet, många har barn eller skiljer sig och dyra omkostnader blir en effekt av allt.
 "Det gäller att hitta balansen" att klä sig klassiskt,kvinnligt eller att hitta verkligen sig själv igen och vem man är.

Det jag vill med PS by SussiLi är just att kunna inspirera och visa att livet fortsätter men på ett annat sätt och att man nu verkligen kan ta tag i saker än innan. Bli medveten och kunna fokusera på sig själv och njuta av sin kropp och liv.

Jag har själv varit där och stressat sönder mig på olika sätt innan jag tog steget. Med små enkla medel kan man verkligen få till det och det är så många kvinnor som behöver få inspirationen tillbaks och kunna njuta ännu mer att vara just JAG.

Den här onlineutbildningen kommer inte bara handla om SussiLi kläder utan helheten, den kommer bli en förändring både för dig och andra kvinnor.


Att få lära sig hur en SussiLi garderob kan se ut och bli samt även kunna sälja direkt ut till kund på olika sätt. Kläderna syr man upp efter kundens beställning som då blir väldigt unikt för kunden och dig. Att du får vara med och påverka klädesplagget tillsammans med din kund.

SussiLi kläder är designat så att det finns massor av olika modeller som har en uppsjö av valmöjligheter för att kunna passa olika kroppar men även vilken livsstil man har.

En PS by SussiLi blir sedan expert på att kunna kombinera SussiLi clothes, hjälpa andra att hitta kläder som är unika som är nogrannt utvalda med att just få den rätta designen och dess kombinations möjligheter.

Att göra Personliga Recept som vi kallar det för att kunna hitta sin egen personliga stil med just SussiLi kläderna och dess kombinationsmöjligheter men även bra start av välmående med för just den mogna kvinnan.

Vad är det som passar min kropp och hur kan man dölja de små detaljer man inte trivs med på sin kropp
Kunna få fram inspirationen igen,få hjälp att framhäva sin vackra kropp istället så man trivs och vågar visa att man duger precis som man är.


När jag designar har jag först utgått från mig själv och mina behov men med tiden har det utvecklats för att nå hur den mogna kvinna vill ha genom åren när de köpt mina kläder.
Jag vill att kläderna ska kunna vara en del av dig som bär dem, din personlighet och din medvetenhet att känna sig kvinnlig, romantisk och unik.


Genom en PS by SussiLi så börjar man med sig själv först och sen utvecklar man sig vidare genom att man hjälper andra kvinnor.


Digital Styling:
Att göra detta online sparar tid samt du bestämmer när du kan göra det med.

Onlinekursen består av olika delar som du kommer lära dig steg för steg hur en SussiLi garderob är och hur du sedan kan hjälpa andra.

Extra inkomst, heltid eller bara för dig själv...du bestämmer vilket!

Att bli en PS by SussiLi är kanske början till något nytt i ditt liv eller vill du klättra vidare i din egen utveckling så går det att alldeles utmärk att kombinera detta med våra andra onlinekurser & utbildningar.


Hur kommer jag igång om jag vill bli en PS by SussiLi?
LÄS MER HÄR!
 

LifeStyle Utmaning.
Våga vara Du, är det något du inte gillar på din kropp.
Här har du lite övningar för dig själv att göra i 7 dagar
MER INFO