Vad är en PS by SussiLi?
En "PS by SussiLi" eller Personlig Stil
Att jobba som en Mode & Stylingkonsulent är trevligt och väldigt inspirerande.


Att få lära sig hur en SussiLi garderob kan se ut och bli samt även kunna sälja direkt ut till kund på olika sätt. Kläderna syr man upp efter kundens beställning som då blir väldigt unikt för kunden att kunna vara med och påverka sitt klädesplagg tillsammans med sin PS by SussiLi.

SussiLi kläder är designat så att det finns massor av olika modeller som har en uppsjö av valmöjligheter för att kunna passa olika kroppar men även vilken livsstil man har.

En PS by SussiLi blir sedan expert på att kunna kombinera SussiLi clothes, hjälpa andra att hitta kläder som är unika som är nogrannt utvalda med att just få den rätta designen och dess kombinations möjligheter.

Att göra Personliga Recept som vi kallar det för att kunna hitta sin egen personliga stil med just SussiLi kläderna och dess kombinationsmöjligheter men även bra start av välmående med för just den mogna kvinnan.

Vad är det som passar min kropp och hur kan man dölja de små detaljer man inte trivs med på sin kropp
Kunna få fram inspirationen igen,få hjälp att framhäva sin vackra kropp istället så man trivs och vågar visa att man duger precis som man är.


När jag designar har jag först utgått från mig själv och mina behov men med tiden har det utvecklats för att nå hur den mogna kvinna vill ha genom åren när de köpt mina kläder.
Jag vill att kläderna ska kunna vara en del av dig som bär dem, din personlighet och din medvetenhet att känna sig kvinnlig, romantisk och unik.


Genom en PS by SussiLi så börjar man med sig själv först och sen utvecklar man sig vidare genom att man hjälper andra kvinnor.


Digital Styling:
Att göra detta online sparar tid samt du bestämmer när du kan göra det med.

Onlinekursen består av olika delar som du kommer lära dig steg för steg hur en SussiLi garderob är och hur du sedan kan hjälpa andra.

Extra inkomst, heltid eller bara för dig själv...du bestämmer vilket!

Att bli en PS by SussiLi är kanske början till något nytt i ditt liv eller vill du klättra vidare i din egen utveckling så går det att alldeles utmärk att kombinera detta med våra andra onlinekurser & utbildningar.


Hur kommer jag igång om jag vill bli en PS by SussiLi?
LÄS MER HÄR!

 

LifeStyle Utmaning.
Våga vara Du, är det något du inte gillar på din kropp.
Här har du lite övningar för dig själv att göra i 7 dagar
MER INFO