Följ mig på min "kanal" på YouTube, Bloggen, Business där man kan skapa pengamaskiner eller livsstil på hög nivå...
"AnneLi Källström".

Jag visar, testar, intervjuer, resor och delar med mig om olika saker som jag gillar och vill inspirera dig...

Gillar att spexa och trixa, så det kan bli en hel del sånt där med. 
HÄNG PÅ och PRENUMERERA gärna så får du uppdateringar mm hela tiden.

 

Länkar TILL KLIPPEN!

Senaste nyheter på BLOGGEN!

SussiLi bloggen tipsar jag hur du kan höja din frekvens att må bra, skapa vad helst du önskar...
Genom att höja sin egen frekvens påverkar man även omgivningen och även världen genom vårt agerande att höja frekvensen.

Bara det är magiskt och även kunna påverka DNA... 

Den Nya Tiden som är mot en förändring är så fantastiskt spännande. 

När jag umgås med likasinnade och de som är bättre än jag då växer jag också och får till mig saker mycket enklare med. 

Ibland kan jag tycka det är för enkelt, ska det vara så här men det ska vara så här för vi människor komplicerar det hela alldeles för mycket.

När man släpper tanken på att det ska vara svårt så händer det massor.
Energin flödar och man får en så underbar må bra känsla av lycka.

Vem är jag, AnneLi Källström...
Jag älskar att skapa business där det har ett win to win tänkt, är problemlösare samt driven. Oftast är jag glad och kallar mig själv popcornhjärna. Det jag vill göra, gör jag och ibland kanske jag inte tänker till men oftast går det bra och skulle det inte gå som jag tänkt mig så ser jag nya möjligheter och lär mig hela tiden. 

Lite om mina koncept och hur dom kom till!
År 2008 ritade jag en tunika i linne med virkade detaljer, kvinnlig snitt som jag visade upp och alla blev galna i den, Sara heter den och finns fortfarande i kollektionen. Där började min resa som livsstilskonstnär och mitt klädmärke SussiLi by Sweden skapades.

År 2012, Att kunna vara sin egen men ändå ha massor av bra samarbetspartner var målet och konceptet Mode och Lifestyle skapades. Jag vann en utbildning i Digitala affärsmodeller med Anna Åberg. Hur man får ihop sitt företagande mer digitalt och det var det som satte griller i huvudet att företaget skulle gå åt mot att bli digitalt på ett lite annat sätt.
Utbildningar online i olika former.

Våren 2014 var jag i Mallorca med Marie Louthander där vi ville skapa fram olika gruppresmål med fokus på "Styling Inside and Out" som sedan kom att utvecklas ännu mer i ett livsstilskoncept.

Januari 2016 blev det klart med Lifestyle4You tillsammans med  Theresia och Yvette Malm.
Det hela är ett pengamaskin koncept som går ut på att visa hur pengar jobbar åt dig istället samt vi har även flera olika onlineutbildningar som passiv inkomst, jobba online var du än är i världen, MasterMind, Bli en Mode & Stilkonsulent både Inifrån och ut samt mycket mer.
Lifestyle4you är ett livstils koncept som gör att du kan skapa precis vad du vill i livet och tillsammans med likasinnade går detta mycket enklare med att verkligen nå sina mål, visioner vad man önskar i sitt liv.
Att  hitta sitt bästa jag mot ett hållbarare liv för sig själv och andra.