Följ mig på min "kanal" på YouTube, Bloggen, Business där man kan skapa pengamaskiner ellerlivsstil på hög nivå...
"AnneLi Källström".


Jag visar, testar, intervjuer, resor och delar med mig om olika saker som jag gillar och vill inspirera dig...

Gillar att spexa och trixa, så det kan bli en hel del sånt där med. 
HÄNG PÅ och PRENUMERERA gärna så får du uppdateringar mm hela tiden.

 

Länkar TILL KLIPPEN!

Senaste nyheter på BLOGGEN!

SussiLi bloggen tipsar jag hur du kan höja din frekvens att må bra, skapa vad helst du önskar...
Genom att höja sin egen frekvens påverkar man även omgivningen och även världen genom vårt agerande att höja frekvensen.

Bara det är magiskt och även kunna påverka DNA... 

Den Nya Tiden som är mot en förändring är så fantastiskt spännande. 

När jag umgås med likasinnade och de som är bättre än jag då växer jag också och får till mig saker mycket enklare med. 

Ibland kan jag tycka det är för enkelt, ska det vara så här men det ska vara så här för vi människor komplicerar det hela alldeles för mycket.

När man släpper tanken på att det ska vara svårt så händer det massor.
Energin flödar och man får en så underbar må bra känsla av lycka.

AnneLi Källström, hur kom mitt klädmärke SussiLi clothes till...
Att kunna jobba i den digitala världen och ge fler möjligheter att själv påverka sin livsstil har länge varit en dröm för mig.

Uppvuxen och arbetade i familjeföretaget inom bilbranchen där jag hade hand om 140 hyrbilar och servade företag, resebyråer, privatpersoner & bokföringen.

 2008 tog jag steget och bröt mig loss från familjeföretag och skulle nu stå på egna ben. Jag vill gå mot min dröm och som jag haft som hobby sen barndomen och det var att designa kläder och måla.

Jag gillar att ha många projekt och är nyfiken, ser möjligheter när andra säger...det går aldrig!

2008 var jag i Stockholm och av en slump träffade jag på en kvinna som ville sälja något till mig, hon visade upp riktigt fina handgjorda saker som grytlappar, dukar mm,  där tände det till i mitt huvud och blev popcorn i hjärnan.

Jag såg möjligheter, ville hjälpa henne på något sätt och hon var från Lettland. Hon tagit båten över och ville sälja det hon hade gjort, mycket fattig var hon men oj vilken kvinna.

Vi är nu partner sen 2009, hon i Lettland och jag i Sverige. Hon har hjälpt mig att hitta många olika fabriker men tyvärr så passade de inte efter den kvalite jag ville ha men så en dag fick vi kontakt med en fantastisk syatelje som syr efter mina önskemål. Nu har vi samarbetat sen 2009 och resan dit ja... det har inte varit lätt alla gånger men har man drivkraften,vilja och uthålligheten så går det.

Att våga gå utanför sin komfortzon behövs om man vill nå sin dröm!

Jag ville skapa ett annorlunda sätt att få en livsstil som går hand i hand med min hobby. Att kunna leva på det är en utmaning men det går och då är det viktigt att följa sitt hjärta, vara öppen mot förändringar och ha kul på vägen mot sin dröm. Att ha passiv inkomst och låta pengar arbetaistället genom att jag under vägens lopp har hittat flera pengamaskiner som jag investerar i och får inkomst från.
Jag älskar att visa andra människor hur man enkelt kan göra det.

Det unika med SussiLi by Sweden
Att handla mina egna designade kläder ska kännas väldigt personliga. Det sys upp med omsorg och varje plagg är unikt & exklusivt med noga valda tyger,knappar som gärna får vara ekologiskt. Tygerna är för det mesta enfärgat för att passa ihop med andra märken.

Inga klädesplagg finns i lager utan kund kan vara med och påverka sitt plagg tillsammans med en "PS by SussiLi"