Investeringar & Vem ÄR JAG,
AnneLi KÄLLSTÖM

 InvesteringsAgenterna
Nu är det möjligt att göra din bästa investering.
Att kunna få ha ett eget boende runt medelhavet eller varför inte göra en riktigt bra investering.
eller vill du jobba tillsammans med mig...
Bli en fastighetsagent där du kan jobba hemifrån eller om du vill hänga på de olika visningsresorna. Du har inget ansvar eller är mäklare utan ditt jobb är att förmedla kontakten och få riktigt bra provision.
här på min hemsida kan du se de olika fastigheterna runt medelhavet,

http://www.investeringsagent.se

 


investeringsagent.se
Investeringar på olika sätt är mitt stora intresse som jag nu även jobbar med. I familjeföretaget hade jag hand om ekonomi, investeringar marknadsföring som jag nu även visar människor hur man kan få sina pengar att växa i en pengamaskin, passiv inkomst.

  • Det kan vara hur du vill placera dina pengar istället för banken där du har möjlighet med otrolig avkastning från 17,9% - 29,7 % VARJE MÅNAD utbetalt!
  • Köpa hus, lägenheter runt medelhavet som Portugal, Spanien, Cypern, Italien. Där du även kan hyra ut dessa och få en återkommande passiv inkomst
  • Placering med otrolig högavkastning där du även kan vara med om framtidens revolution, det är nu 2017 och 2 år framåt som detta kan vara din bästa affär.


 
Bli min samarbetspartner
 Passiv inkomst medan man sover eller kanske du är nyfiken på att kunna förmedla drömhus runt medelhavet och få bra provision.


Min vision är att knyta gemenskap, partnerskap på ett nytt sätt som ge fler möjligheter att få mer tid för familjen, vännerna eller kanske träffa nya vänner.
Visa och lära ut fler att våga gå utanför ramarna, kunna designa sitt liv efter sina egna önskemål och göra det möjligt. Vem är jag, AnneLi Källström...
Jag älskar att skapa business där det har ett win to win tänkt, är problemlösare samt driven. Oftast är jag glad och kallar mig själv popcornhjärna. Det jag vill göra, gör jag och ibland kanske jag inte tänker till men oftast går det bra och skulle det inte gå som jag tänkt mig så ser jag nya möjligheter och lär mig hela tiden.

Lite om mina koncept och hur dom kom till!
2008 ritade jag en tunika i linne med virkade detaljer, kvinnlig snitt som jag visade upp och alla blev galna i den, Sara heter den och finns fortfarande i kollektionen. Där började min resa som livsstilskonstnär och mitt klädmärke SussiLi by Sweden skapades.


År 2012, Att kunna vara sin egen men ändå ha massor av bra samarbetspartner var målet och konceptet Mode och Lifestyle skapades. Jag vann en utbildning i Digitala affärsmodeller med Anna Åberg. Hur man får ihop sitt företagande mer digitalt och det var det som satte griller i huvudet att företaget skulle gå åt mot att bli digitalt på ett lite annat sätt.

Våren 2014 var jag i Mallorca med Marie Louthander där vi ville skapa fram olika gruppresmål med fokus på
"Styling Inside and Out" som sedan kom att utvecklas ännu mer i ett livsstilskoncept.

Januari 2016 blev det klart med Lifestyle
4You tillsammans med min man Jerry, Theresia och Yvette Malm.
Det hela är ett pengamaskin koncept som går ut på att visa hur pengar jobbar åt dig istället samt vi har även flera olika onlineutbildningar som passiv inkomst, jobba online var du än är i världen, MasterMind, Bli en Mode & Stilkonsulent både Inifrån och ut samt mycket mer.

Lifestyle4you är ett livstils koncept som gör att du kan skapa precis vad du vill i livet och tillsammans med likasinnade går detta mycket enklare med att verkligen nå sin amål, visioner vad man ma önskar i sitt liv.Jag älsar att hjälpa andra och visa hur man kan få en passiv inkomst på olika sätt och vad man hör för tid, budget och möjligheter.
I love my Life och det vill jag förmedla till att alla ska samma feeling av sitt eget liv med!

Många kanske är i  startgropen men inte vågar riktigt ta klivet ut att bli sin egen entreprenör och genom den NYA TIDEN med Internet är allt möjligt. Vi visar hur!
Vi lär ut hur man kan jobba med sitt företagande mer digitalt, precis som jag gjort med mitt klädmärke & mina investeringskoncept.

Du kanske har ett eget företag men det går inte riktigt runt utan du behöver påfyllning.

Du kanske har lite eller mycket pengar som du vill investera för att få en riktig bra avkastning på, 17,7% - 28,7% i månaden som man även kan ta ut också varje månad om man vill.

2017 kommer bli magiskt. Mycket är på plats och massor av spännande saker, investeringar, pengamaskiner...  

Driver även 2 bloggar
Den ena handlar om kläder, inredning, hälsa...att må bra, bli sitt bästa jag på insidan och utsidan.
Har skrivit sen jag startade 2009
http://sussili.blogspot.se/

Sedan den andra bloggen där jag visar, tipsar om investeringar, hur man kan få passiv inkomst, kunna jobba online, resor och mycket mer - en business blogg.
https://workonlinewithus-sweden.blogspot.se


 

Affärsidé

"Låt dina pengar jobba åt dig"
Alla kan ha en pengamaskin som tickar dygnet runt,  få passiv inkomst medan man sover.
Jag visar, inspirerar dig steg för steg hur man gör.

Vision

Visa & inspirera människor att det finns möjlighet för alla att påverka sin livsstil, få uppleva frihet och gemenskap var man än befinner sig i VÄRLDEN.