loading...


Gardiner, dukar, kuddar, överkast, plädar, stolsöverdrag, tyger.

Man syr upp mot beställning och kunderna kan vara med och påverka på olika sätt.
Vi arbetar både med företag och privatpersoner.

Tillsammans med kund så går vi igenom vad som passar just för dig, ditt företag. 
Tveka inte ta en kontakt med oss.


Lite historik om SussiLi by Sweden

2003 byggde vi om en gammal bensinstation vid Svampen i Örebro där jag (AnneLi ) och min syster Petra drev ett familjeföretag. I den gamla byggnaden gjorde vi om med miljöinspiration, sömmerskor satt på plats  och sydde samt klädde om möbler.

2009 Skapades SussiLi clothes, Mode och Styling koncept skapades där man kunde bli sin egen PersonalShopper till kunder via PS by Sweden. Kläderna kunde säljas via butiker eller visningar.

2011 Skapades SussiLi Home

2012 rivdes den gamla bensinstationen och vi flyttade. Onlinekursersamt olika digitala business koncept skapades fram så man kunde göra dessa var man är i världen.

Samarbeten med sömmerskor, tygfabriker runt om i världen samt olika designer som skräddarsyr olika inredningsuppdrag till företag och privat personer.
Alla är experter på sina områden och samarbeten tillsammans gör att kunden får det bästa.

2016 SussiLi by Sweden utvecklades konceptet LifeStyle4you, till kunder och företag. Vi anordnar olika resmål med olika tema så att kunder får lära känna oss, uppleva gemenskap och hitta sitt bästa jag både inifrån & ut.

Här nedan kan du skicka ditt intresse anmälan så återkommer jag personligen till dig,
AnneLi Källström
Designer & Livsstilskonstnär

Affärsidé

Hjälper och visar kvinnor hur man kommer igång med en eller flera pengamaskin som tickar på så att man kan skapa sitt liv efter sina egna önskemål och drömmar.
 

Vision

Visar & inspirerar hur man får ett hållbarare livsstil, få uppleva frihet och gemenskap var man än befinner sig i VÄRLDEN.
"Hitta sitt bästa JAG"